Näyttelytuloksia – Blue Creek’s Jetset Joliette “Mette”

Näyttelypaikka ja -aika: Jyväskylä Erikoisnäyttely, 30.06.2012
Tuomari: Christa Prösser, Saksa
Tulos: Vet ERI, Vek 3
Arvostelu: 11 vuotta vanha, punahallavan värinen, hyväkuntoinen narttu, jolla feminiininen vielä nuorekas pää ja tyypillinen ilme. Tasapainoinen selkälinja, erittäin kaunis vatsalinja. Etu- ja takaraajat seistessä oikein. Liikehdintä vakaata. Erittäin hyvin hoidettu rodunomainen karvapeite. Narttu on tarkkaileva ja täysin rento. Koiranomistajalla ja koiralla hyvä yhteys.

Näyttelypaikka ja -aika: Jyväskylä KV, 20.11.2011
Tuomari: Tino Pehar, Kroatia
Tulos: Vet ERI, Vek 1, SA, PN 3, ROP-veteraani
Arvostelu: 10,5 vuotta vanha. Vielä melko hyvässä kunnossa. Hieman pitkä lanne. Erinomainen pää. Hyvä ilme. Hyvin asettuneet korvat. Erinomainen rakenne ikäisekseen. Vielä vahva selkä. Erittäin hyvät kulmaukset.

Näyttelypaikka ja -aika: Jyväskylä KV, 19.11.2011
Tuomari: Wesley McCrum, Irlanti
Tulos: Vet ERI, Vek 1, SA, ROP-veteraani
Arvostelu: 10-vuotias narttu. Feminiininen pää ja ilme. Hyvä ylälinja ja hännänkanto. Turkki hyvässä kunnossa. Hyvä pigmentti ja hampaat. Liikkuu hyvin edestä ja takaa. Erittäin hieno veteraani narttu.

Näyttelypaikka ja -aika: Heinola SSKY, 18.09.2011
Tuomari: Piotr Król, Puola
Tulos: Vet ERI, Vek 1, SA, PN 4, ROP-veteraani
Arvostelu: Arvostelu on venäjäksi. Kehässä saadun suullisen käännöksen perusteella Mette on tyypillinen, vahva runkoinen ja kaikin puolin erinomainen. 🙂

Näyttelypaikka ja -aika: Tampere KV, SEK päänäyttely, 07.05.2011
Tuomari: Monika Petermeyer, Itävalta
Tulos: Vet ERI, Vek 1, SA, PN 4, VSP-veteraani
Arvostelu: 10 vuotta vanha narttu, silti kaunis. Hyvinsyönyt. Erinomainen esimerkki, onnittelut omistajalle.

Näyttelypaikka ja -aika: Lahti RN, 01.05.2011
Tuomari: Harri Lehkonen, Suomi
Tulos: Vet ERI, Vek 1, ROP-veteraani
Arvostelu: Hyvin säilynyt 10 v. narttu. Vahva pää. Hyvä ilme. Oikeat mittasuhteet rungossa, joka saisi olla tiiviimmässä kunnossa. Hyvä häntä. Turkki ei parhaassa vaiheessa. Terveet liikkeet.

Näyttelypaikka ja -aika: Lahti KV, 22.04.2011
Tuomari: Paula Heikkinen-Lehkonen, Suomi
Tulos: Vet ERI, Vek 1, SA, PN 3, VSP-veteraani
Arvostelu: Hyvät mittasuhteet, tarpeeksi vankka luusto. Erittäin kaunis pää, tummat silmät. Hyväasentoiset korvat. Täyteläinen rintakehä. Hieman painuneet ranteet. Ikä näkyy jo hieman takaliikkeissä, muuten koira on hyväkuntoinen. Paksu tuuhea turkki, väri vaalea kullanpunainen.

Näyttelypaikka ja -aika: Tromsø KV, Norja, 17.10.2010
Tuomari: Christen Lang, Norja
Tulos: Val 1, Vak 2
Arvostelu: Hyvän tyyppinen narttu. Erinomainen pää ja kaula. Hyvä ylälinja. Oikea takaosa. Hyvä rinta. Hieman pitkä runko. Hyvä luusto. Liikkuu hyvin sivulta, hieman kapeasti edestä ja takaa. Erinomainen turkki. Rotutyypillinen luonne.

Näyttelypaikka ja -aika: Helsinki KANS, 05.09.2010
Tuomari: Torbjörn Skaar, Ruotsi
Tulos: Vet EH, Vek 1
Arvostelu: 9 vuotta. Erittäin hyvä pää ja ilme. Hyvin kulmautunut edestä ja takaa. Hyvä runko ikäisekseen, mutta hieman hoikka tänään. Voisi liikkua voimakkaammin. Ei parhaassa kunnossa tänään.

Näyttelypaikka ja -aika: Pori KV, SEK päänäyttely, 03.07.2010
Tuomari: Hassi Assenmacher, Saksa
Tulos: Vet ERI, Vek 1, PN 4, VSP-veteraani
Arvostelu: 9 vuotta. Feminiininen pää. Hyvä ilme. Tummat silmät. Mustat silmänympärykset ja kirsu. Hyvät pään linjat ja korvien kanto. Hyvät rungon mittasuhteet, linjat ja kulmaukset. Vakaat liikkeet. Hyvä turkki ja luonne.

Näyttelypaikka ja -aika: Kotka KV, 20.06.2010
Tuomari: Marjatta Pylvänäinen-Suorsa, Suomi
Tulos: Vet ERI, Vek 1, PN 2, ROP-veteraani
Arvostelu: Oikeat rungon mittasuhteet. Hyvä luusto. Erinomaiset pään mittasuhteet. Hyvät korvat ja silmät. Erinomainen ylälinja. Hyvä rungon syvyys ja muoto. Hyvin kulmautuneet raajat. Tasapainoiset etu- ja takaliikkeet. Hyvä karvanlaatu. Hieman pulskassa kunnossa.

Näyttelypaikka ja -aika: Tallinna, KV, BaltV-09, Viro, 22.08.2009
Tuomari: Wera Hübenthal, Norja
Tulos: Vet ERI, Vek 1, PN 3, ROP-veteraaniBaltVV-09EE VET MVA
Arvostelu: 8-vuotias, feminiininen, erittäin hyvä tyyppi ja koko. Hyvä niska. Hyvin kehittynyt runko. Hyvässä kunnossa. Hyvä luusto ja ?. Liikkuu erittäin hyvin. Erinomainen turkki ja luonne.

Näyttelypaikka ja -aika: Hyvinkää SSKY, 19.07.2009
Tuomari: Harry Tast, Suomi
Tulos: Vet EH, Vek 1
Arvostelu: Kovin kuivassa kunnossa esitetty, 8 v. veteraani. Matalaraajainen kokonaisuus. Kaunisilmeinen, hyvin narttumainen pää. Tasapainoinen ylälinja ja hännän asento. Säännölliset, vetävät liikkeet. Esiintyy kauniisti.

Näyttelypaikka ja -aika: Virrat Eurasier Club Show, epävir., 07.06.2009
Tuomari: Paavo Mattila, Suomi
Tulos: Vet ERI, Vek 1, VSP-veteraani
Arvostelu: Kauniissa kunnossa esitetty veteraani, jolla hyvänmallinen pää. Kaunis ilme. Hyvät korvat. Erinomainen kaula. Erittäin hyvä runko. Hyvä asentoiset raajat. Kaunis turkki ja häntä. Liikkuu sivusta hyvin; hieman ahtaasti takaa. Miellyttävä luonne.

Näyttelypaikka ja -aika: Mouhijärvi RN, 02.05.2009
Tuomari: Markku Mähönen, Suomi
Tulos: Vet ERI, Vek 1, PN 2, ROP-veteraani
Arvostelu: Oikeat mittasuhteet. Kauttaaltaan hyvä vahvuus. Oikeailmeinen vahva pää. Erinomainen kaula, hyvä etuosa. Voimakas runko, oikea hännän kiinnitys. Riittävät takakulmaukset. Hieman kapea takaliike, hyvä sivuaskel. Hyvä karvapeite ja käyttäytyy hyvin.

Näyttelypaikka ja -aika: Lahti KV, 26.04.2009
Tuomari: Juha Kares, Suomi
Tulos: Vet ERI, Vek 1, PN 4, ROP-veteraani
Arvostelu: Viehättävä, hyvässä kunnossa oleva, aavistuksen pitkähkö hieno veteraani. Feminiininen ilmeikäs pää, hyvä kaula ja etu-osa. Vahva rintakehä. Hieman pitkä lanne. Hyvä häntä ja taka-osa. Liikkeessä hieman ikä näkyy. Koira kauniissa kunnossa, kunniaksi omistajalleen.

Näyttelypaikka ja -aika: Lappeenranta KV, 11.04.2009
Tuomari: Gabriela Ridarcikova, Slovakia
Tulos: Vet ERI, Vek 2
Arvostelu: 8 vuotta vanha. Erittäin hyvässä kunnossa. Kaunis pää, hyvä runko. Erinomainen rinta. Erinomainen turkki. Oikeat kulmaukset. Liikkuu hyvin.

Näyttelypaikka ja -aika: Jyväskylä KV, 23.11.2008
Tuomari: Anthony Moran, Irlanti
Tulos: Val ERI, Vak 2, PN 4
Arvostelu: Yleiskuva erinomainen. Erittäin kaunis pää ja silmät. Voisi käyttää korviaan enemmän. Ylälinja hyvin tasapainoinen. Erittäin hyvässä turkissa ja kunnossa. Hyvä luusto. Liikkuu hyvin sivulta, mutta hieman ahtaasti takaa. Hyvä luonne.

Näyttelypaikka ja -aika: Tallinna KV, Viro, 16.08.2008
Tuomari: Heidi Kirschbichler, Itävalta
Tulos: Val ERI, Vak 1, PN 1, SERTCACIB, VSP, EE MVA
Arvostelu: Keskikokoinen, tyypillinen narttu. Oikea purenta. Kaunis, feminiininen pää. Tummat silmät. Selkä hieman periksiantava. Hyvin rakentunut ja kulmautunut. Takaa hieman ahtaat liikkeet.

Näyttelypaikka ja -aika: Pori KV, 26.07.2008
Tuomari: Theo Leenen, Belgia
Tulos: Val ERI, Vak 1, PN 1, CACIB, VSP
Arvostelu: 7 vuotta vanha. Hyvin tasapainoinen. Hyvä feminiininen pää, hyvä kallon leveys. Tummat silmät. Täydellinen saksipurenta. Hyvin asettuneet ja kannetut korvat. Hyvä kaula, olkapäät ja ylälinja. Oikea hännän asento ja kanto. Hyvin kulmautunut. Hyvä luusto, jalat ja ryhti. Iso rinta ja hyvä alalinja. Oikea turkki. Liikkeessä hieman kapea takaa.

Näyttelypaikka ja -aika: Jyväskylä KV, 18.11.2007
Tuomari: Levente Miklos, Unkari
Tulos: Val ERI, Vak 1, PN 1, CACIB, VSP
Arvostelu: Hyvin rakentunut narttu. Tyypillinen pää. Erittäin hyvät ylä- ja alalinjat. Hieman ranskalainen seisonta, jalat kääntyvät ulospäin. Elegantti liikunta. Takaa ahdas.

Näyttelypaikka ja -aika: Tervakoski KV, 25.08.2007
Tuomari: Corry Saes, Alankomaat
Tulos: Val ERI, Vak 2, PN 4
Arvostelu: 6,5-vuotias narttu. Feminiinen tyyppi. Hyvä pää ja suu. Toivoisin korvien olevan hieman lähempänä toisiaan. Hyvä kaulan pituus. Hyvin kulmautunut. Hyvä hännänkanto. Vapaa liikkuja. Toivoisin hieman enemmän kaulusta.

Näyttelypaikka ja -aika: Karjaa KV, 01.07.2007
Tuomari: Hans-Åke Sperne, Ruotsi
Tulos: Val ERI, Vak 1, PN 2, VARA-CACIB
Arvostelu: Ihanne kokoinen ja erittäin kaunis pää. Ihana ilme. Kauniit silmät ja korvat. Sopiva kaula. Riittävä rintakehä. Erittäin hyvä lanneosa. Hyvin tuuhea häntä. Erittäin hyvät tassut. Erittäin tasapainoiset liikkeet. Sopivat kulmaukset. Tänään ei turkissa.

Näyttelypaikka ja -aika: Ruovesi Eurasier Club Show, epävirallinen, 10.06.2007
Tuomari: Pekka Teini, Suomi
Tulos: ROP-jälkeläisryhmä
Ryhmän koirat: Blue Creek’s Jetset Joliette, Aarresaaren Mighty Morthos, Aarresaaren Midnight Magic & Blue Creek’s Nette Ninita
Arvostelu: Ryhmä koostuu emästä ja kolmesta jälkeläisestä, jotka ovat kahdesta eri pentueesta. Ryhmä edustaa erittäin hyvää rotutyyppiä. Kaikilla ryhmän koirilla erinomaiset päät ja ilmeet sekä päissä hyvät pigmentit. Myös luonteet sopivat rotuun. Erittäin hyvä ryhmä.

Näyttelypaikka ja -aika: Ruovesi Eurasier Club Show, epävirallinen, 10.06.2007
Tuomari: Pekka Teini, Suomi
Tulos: Val ERI, Vak –
Arvostelu: Mittasuhteiltaan oikea, kaunisilmeinen narttu. Hyvä kaula. Muuten hyvä rakenne, rintakehä saisi olla edestä voimakkaampi. Hyvä raajojen luusto. Näyttävä häntä, laadukas karvapeite. Rotutyypillinen luonne. Hieman kapea etu- ja taka-askel, muuten joustava.

Näyttelypaikka ja -aika: Jyväskylä KV, 19.11.2005
Tuomari: Rodi Rübenthal, Ruotsi
Tulos: Val ERI, Vak 2, PN 2, VARA-CACIB
Arvostelu: Erittäin hyvä tyyppi, mutta voisi olla enemmän runkoa. Hieno siluetti, hyvä pää, erittäin hyvä kaula ja kiinteä selkä. Hyvin kulmautunut. Liikkuu kinnerahtaasti, mutta hyvä askelpituus. Ei parhaassa turkissa.

Näyttelypaikka ja -aika: Hyvinkää RN, SSKY:n alaisille roduille, 23.10.2005
Tuomari: Saija Juutilainen, Suomi
Tulos: Val ERI, Vak 1, PN 2
Arvostelu: 4,5 v. Olemukseltaan oikea, kaunispäinen ja ilmeinen. Hyvä purenta ja pigmentti. Hyvä runko. Liikkuu sivulta hyvällä askeleella, takaa kinnerahtaasti. Erinomainen häntä. Karvapeite ei tänään aivan näyttelykunnossa.

Näyttelypaikka ja -aika: Heinola KANS, 28.08.2005
Tuomari: Riitta Lahtovaara, Suomi
Tulos: Val EH, Vak 1
Arvostelu: Erittäin hyvätyyppinen feminiinen narttu, jolla sopiva rungon pituus. Aavistuksen matalaraajainen. Kaunis pää ja ilme, hyvät korvat. Hyvä ylälinja. Riittävästi kulmautuneet, mutta tähän kokonaisuuteen liian matalat raajat. Takajalat hieman pihdissä. Kaikki käpälät hieman ulkokierteiset. Hyvä turkin laatu, mutta turkki ei tänään parhaassa kunnossa. Joustavat sivuliikkeet, kapeat takaa. Luonne ok.

Näyttelypaikka ja -aika: Pori KV, 31.07.2005
Tuomari: Ove Germundsson, Ruotsi
Tulos: Val ERI, Vak 1, PN 1, CACIB, VSP
Arvostelu: Erittäin feminiininen narttu, joka erinomaista tyyppiä. Erittäin kaunis pää ja ilme. Erinomainen kaula ja selkä. Hieman pitkä lanne. Hyvä häntä. Hieman kapea edestä. Voisi olla enemmän runkoa. Erittäin tyypilliset kulmaukset. Liikkeet hieman kapeat edestä, hyvät sivulta. Ei parhaassa turkissa.

Näyttelypaikka ja -aika: Helsinki KV, 21.05.2005
Tuomari: Petr Rehánek, Tsekin tasavalta
Tulos: Val ERI, Vak 2, PN 3
Arvostelu: 4 vuotta. Hyvä rakenne. Tummat silmät. Hyvin kannetut korvat. Syvä rinta. Suora selkä. Hyvät etu- ja takakulmaukset. Kapeat liikkeet edestä. Hyvä turkki.

Näyttelypaikka ja -aika: Tampere KV, 19.03.2005
Tuomari: Jukka Kuusisto, Suomi
Tulos: Val ERI, Vak –
Arvostelu: Kooltaan ja mittasuhteiltaan sopiva valionarttu. Hyvä pää, selkä ja rintäkehä. Kaunis häntä. Takaraajoissa ulkokierteisyyttä. Liikkuu ahtaasti takaa.

Näyttelypaikka ja -aika: Turku KV, 30.01.2005
Tuomari: Peter Harsanyi, Unkari
Tulos: Val ERI, Vak 3, PN 3
Arvostelu: 4 vuotta. Hyvä tyyppi. Tällä hetkellä ei turkissa, mutta hyvä turkin laatu. Erittäin hyvä ilme, oikea pää. Hyvä kaula, mutta lyhyt. Selkä hieman pehmeä. Oikea luusto, hyvä häntä. Liikkeet ja takakulmaukset vähän kapeat. Hyvä esiintyminen ja luonne.

Näyttelypaikka ja -aika: Helsinki KV V-03, 06.12.2003
Tuomari: Paula Heikkinen-Lehkonen, Suomi
Tulos: Val ERI, Vak 4
Arvostelu: Tasapainoinen narttumainen kokonaisuus. Oikeat mittasuhteet. Erinomainen pää. Tummat silmät. Voimakas pigmentti. Erinomainen kaula ja selkälinja. Hyvä lapakulmaus ja täyteläinen rintakehä. Takaosa saisi olla voimakkaampi. Takaliikkeet hieman laahaavat. Kaunis turkki. Tasainen punainen tumma maski. Rauhallinen ja varma.

Näyttelypaikka ja -aika: Jyväskylä KV, 16.11.2003
Tuomari: Marto Steinbacher, Itävalta
Tulos: Val ERI, Vak 1
Arvostelu: Hyvä narttu. Täysin tyypillinen. Hyvä pää. Hyvät korvat ja suu. Hyvä etuosa. Ylälinja oikea, hieman pehmeä liikkeessä. Erittäin hyvä häntä. Epävarmat jalat. Turkki tarpeeksi pitkä. Puuttuu hohdokkuutta.

Näyttelypaikka ja -aika: Seinäjoki KANS, 26.10.2003
Tuomari: Ritva Raita, Suomi
Tulos: Val EH, Vak 1
Arvostelu: Erittäin hyvätyyppinen narttu. Hyvä pää. Vähän alas kiinnittyneet korvat. Luusto saisi olla voimakkaampi. Ulkokierteiset käpälät. Hyvin kulmautunut, mutta liikkuu hyvin ahtaasti takaa. Hyvä häntä.

Näyttelypaikka ja -aika: Tampere RN, 5 & 9 ryhmille, 05.10.2003
Tuomari: Marianne Baden, Tanska
Tulos: Val ERI, Vak 1
Arvostelu: Erinomainen narttu. Erittäin feminiininen. Hyvä pää. Ihanat tummat silmät. Korrekti purenta. Hyvä kaula ja ylälinja. Hyvin asettunut häntä. Hyvä luusto ja runko. Seisoo hyvin. Liikkuu erittäin kapeasti takaa. Hyvä turkin väri ja luonne. Hyvin esitetty.

Näyttelypaikka ja -aika: Hyvinkää RN, SSKY:n alaisille roduille, 21.09.2003
Tuomari: Paavo Mattila, Suomi
Tulos: Avo ERI, Avk 1, SERTFI MVA
Arvostelu: Erinomainen narttu. Kaunis ilmeikäs pää, hyvät korvat. Erinomainen kaula. Sopusuhtainen runko. Hyvät raajat. Kaunis turkki ja häntä. Hyvät sivuliikkeet, hieman kapeat edestä ja takaa. Erinomainen luonne.

Näyttelypaikka ja -aika: Heinola KANS, 24.08.2003
Tuomari: Annamária Tarján, Unkari
Tulos: Avo ERI, Avk 1, VARA-SERT
Arvostelu: Hyvä koko. Hyvä pää ja korvat. Erinomainen ylälinja. Voisi olla enemmän eturintaa. Hyvä häntä. Hyvät liikkeet edestä, kapeat takaa. Hyvä turkki.

Näyttelypaikka ja -aika: Salo KANS, 08.06.2003
Tuomari: August de Wilde, Belgia
Tulos: Avo ERI, Avk 2, VARA-SERT
Arvostelu: Hyvä koko ja mittasuhteet. Voisi olla enemmän substanssia. Hyvä turkin rakenne ja kunto. Vapaa luonne. Tyypillinen pää. Hieman nouseva ylälinja. Hyvä vatsalinja ja kulmaukset. Liikkuu vapaasti, mutta hieman heikkoutta edessä.

Näyttelypaikka ja -aika: Helsinki KANS, 24.05.2003
Tuomari: Elsbeth Clerc, Sveitsi
Tulos: Avo ERI, Avk 1, SERT, PN, VSP
Arvostelu: Viehättävät ääriviivat. Feminiininen pää ja ilme. Hyvä luusto ja kulmaukset. Hieman turkiton. Erittäin näyttävä. Liikkuu lennokkaasti.

Näyttelypaikka ja -aika: Leppävirta KANS, 18.05.2003
Tuomari: Rita van Mechelen, Belgia
Tulos: Avo EH, Avk 2
Arvostelu: Oikea purenta. Saisi olla tyypillisempi pää, riittävän pitkä niska. Eturintakehää puuttuu, nätti etuosa ja hyvin kulmautunut. Hyvä hännänkanto. Liikkuu ahtaasti kintereistä ja ei vielä vielä vakaa edestä.

Näyttelypaikka ja -aika: Lahti KV Eurasier Päänäyttely, 26.04.2003
Tuomari: Marja Talvitie, Suomi
Tulos: Avo EH, Avk 1
Arvostelu: Hieman pehmytturkkinen hyvän tyyppinen ja sopivan kokoinen, hyvä pää. Kaunis ylälinja, hyvä hännänkiinnitys. Riittävät etu- ja takakulmaukset, liikkuu hieman löysästi edestä ja ahtaasti takaa. Hyvin sivulta katsoen.

Näyttelypaikka ja -aika: Tampere KV, 15.03.2003
Tuomari: Elina Tan-Hietalahti, Suomi
Tulos: Avo H
Arvostelu: Kauniisti kehässä käyttäytyvä, kaunis narttu. Tulisi olla lyhyempi. Kauniit tummat mantelisilmät. Hyvä purenta, sininen kieli. Kaunis ylälinja, eturintaa tulisi olla enemmän. Hyvä karvanlaatu, mutta karvaa tulisi olla pään sivulinjoilla. Narttu liikkuu hyvin ahtaasti takaa. Erinomainen häntä. Esiintyy kauniisti.

Näyttelypaikka ja -aika: Juva RN, 01.03.2003
Tuomari: Antti Aarnio, Suomi
Tulos: Avo EH, Avk 1
Arvostelu: Yleisvaikutelma erittäin hyvä. Vaaleahko, ruskean kirjava. Suuri kokoinen, mittasuhteiltaan oikea. Ilmeikäs rodunomainen pää. Hyvä runko. Raajaluusto voisi olla vahvempaa ja takakulmaukset selvemmät. Kaunis häntä, riittävä turkki. Takapotku voisi olla saattavampi. Luonne oikea.

Näyttelypaikka ja -aika: Helsinki KV V-02, 08.12.2002
Tuomari: Dubravka Reicher, Kroatia
Tulos: Nuo 2
Arvostelu: 23 kuukautta. Korkeasti rakentunut. Hyvä pää. Hyvä ylälinja. Hieman kapea rakenne. Riittävän hyvät kulmaukset ja liikkeet. Riittävän hyvä turkki.

Näyttelypaikka ja -aika: Jyväskylä KV, 17.11.2002
Tuomari: Esko Nummijärvi, Suomi
Tulos: Nuo 2
Arvostelu: Yleisvaikutelma: Hyvä, Koko: Keskikoko. Hieman liian pitkärunkoinen, vähän hentoluustoinen narttu, jolla hyvin kaunis pää ja korvat. Pehmyt selkä, hentoluustoiset raajat. Kulmaukset saisivat olla selvemmät. Esiintyy, liikkuu ja esitetään hyvin.

Näyttelypaikka ja -aika: Porvoo KANS, 15.09.2002
Tuomari: Guy Mansencal, Ranska
Tulos: Nuo 1, Nuk 3
Arvostelu: Oikeat mittasuhteet. Erittäin hyvä pää, pigmentti. Erittäin hyvät kintereet. Erinomainen häntä. Hieman ahdas takaa. Hyvä yhdensuuntaisuus takana. Hyvä ilme. Erinomainen turkki.

Näyttelypaikka ja -aika: Helsinki KANS, 07.09.2002
Tuomari: Martha Heine, Saksa
Tulos: Nuo 1, Nuk 1, SA, PN 1, SERT, ROP
Arvostelu: Erittäin hyvä tyyppi. Korrekti pää, silmät ja korvat. Hyvä ylälinja. Korrekti rakenne ja hännän kanto. Korrekti turkki ja väri. Liikkuu hyvin.

Näyttelypaikka ja -aika: Heinola KANS, 25.08.2002
Tuomari: Zlatko Kraljic, Kroatia
Tulos: Nuo 1, Nuk 1, SA, PN 2
Arvostelu: Hyvin rakentunut narttu. Hyvin muodostunut pää. Täysi leikkaava purenta. Hyvin kannetut korvat. Selkä ei ole täysin suora. Hyvin kannettu häntä.

Näyttelypaikka ja -aika: Rauma KANS, 28.07.2002
Tuomari: Nils-Arne Törnlöv, Ruotsi
Tulos: Nuo 2
Arvostelu: Feminiinen narttu, joka erittäin hyvän tyyppinen. Erittäin vaikuttava pää. Korrekti purenta. Hyvä ryhti ja ylälinja. Korkeat kintereet. Ei vielä valmis edestä ja rungosta. Hyvä turkki. Voisi liikkua paremmalla askeleella.

Näyttelypaikka ja -aika: Loimaa KANS, 29.06.2002
Tuomari: Lilian Hanniste, Viro
Tulos: Nuo 2
Arvostelu: Tyypillinen. Pää saisi olla voimakkaampi, kuono täyteläisempi, liian paljon stoppia. Oikea purenta. Tummat silmät. Hieman leveäasentoiset korvat. Hieman pehmeä selkä. Pitkä lanne. Hyvä häntä. Riittävä rintakehä. Ahtaat takaraajat, takakulmaukset saisi olla paremmat. Kesäturkissa.

Näyttelypaikka ja -aika: Kangasniemi KANS, 01.06.2002
Tuomari: Folke Isaksson, Tanska
Tulos: Nuo 2
Arvostelu: Keskikokoinen. Erittäin hyvä tyyppi. Hyvä pää. Hyvä ylälinja. Hieman etuasentoiset lavat. Korkea olkavarsi. Riittävät kulmaukset. Sisäänpäin kääntyneet kyynärpäät. Hyvin valpas. Turkki ei kunnossa. Hieman kehittymätön kuono-osa.

Näyttelypaikka ja -aika: Lahti KV, 27.04.2002
Tuomari: Paula Heikkinen-Lehkonen, Suomi
Tulos: Nuo 1, Nuk 2, SA, PN 4
Arvostelu: Yleisvaikutelma: erinomainen. Hyvä koko ja mittasuhteet. Oikea rotutyyppi. Erinomainen pää. Hyvät silmät ja korvat. Pitkä kaula ja hyvä etuosa. Melko niukat takakulmaukset. Hiemat lyhyt, mutta komea töyhtöinen häntä. Karvanlähtö vienyt pohjavillan. Kellanpunainen, hieman maskia. Hyvä luonne.

Näyttelypaikka ja -aika: Lappeenranta KANS, 30.03.2002
Tuomari: Paula Heikkinen-Lehkonen, Suomi
Tulos: Jun 1, Juk 1, SA, PN 2
Arvostelu: Yleisvaikutelma: erinomainen, koko: 52 cm. Oikeat mittasuhteet, erinomainen rotutyyppi. Oikeamuotoinen pää, tummat silmät. Hyväasentoiset korvat. Erinomainen ryhti ja ylälinja. Tuuhea hyväasentoinen häntä. Liikkeet hieman kapeat edestä ja takaa, sivulta katsoen liikkuu joustavasti. Erittäin kaunis turkki. Varma, rauhallinen käytös. Väri vaalean kellanpunainen, jonkin verran maskia. Hyvä pigmentti.

Näyttelypaikka ja -aika: Tampere KV, 17.03.2002
Tuomari: Chantal Méry, Ranska
Tulos: Jun 1, Juk 2, KP
Arvostelu: 14 kk. Hyvä ja feminiininen pää, täysi purenta, tummat silmät. Korvat voisivat olla pienemmät. Hyvä kaula. Hyvät rungon mittasuhteet. Korrekti rinta ja takakulmaukset. Vähän ahdas takaa. Hyvät liikkeet ja esitys.

Näyttelypaikka ja -aika: Imatra KANS, 16.02.2002
Tuomari: Lisbeth Mach, Sveitsi
Tulos: Jun 1, Juk 2
Arvostelu: 13 kk, punainen, erittäin feminiininen narttu, jolla erittäin hyvä luonne. Hieman niukka karvapeite. Korrekti raajalinja (?) ja hyvät käpälät. Pitkä kaula. Pää feminiininen, hieman kapea kuono. Leikkaava purenta. Tummat silmät. Erittäin hyvä häntä. Liikkeessä nartulta puuttuu tempperamenttia. Hieman pihtikinttuinen.

Näyttelypaikka ja -aika: Helsinki KV V-01, 08.12.2001
Tuomari: Matti Tuominen, Suomi
Tulos: Jun 1, Juk 3
Arvostelu: Erittäin hyvän tyyppinen, miellyttävä luonteinen narttu, jolla kauniit ääriviivat. Luusto voisi olla vankempi. Kaunis kaula. Kovin löysässä kunnossa, joka näkyy liikkeissä ja epävarmoina raajojen asentona. Liikkeet ok, esiintyy hyvin.

Näyttelypaikka ja -aika: Jyväskylä KV, 17.11.2001
Tuomari: Hanne Laine Jensen, Tanska
Tulos: Jun 1, Juk 2
Arvostelu: Feminiininen, vahvarakenteinen ikäisekseen. Hyvin tasapanoinen pää, kaunis ilme. Hyvin kannettu kaula. Hieman matala säkä. Hyväksyttävä ylälinja. Kaunis häntä. Hieman korkeat kintereet, mutta riittävästi kulmautuneet. Erinomainen turkki. Liikkuu hyvin.

Näyttelypaikka ja -aika: Porvoo KANS, 09.09.2001
Tuomari: Guy Mansencal, Ranska
Tulos: Pek 1, KP, ROP-pentu
Arvostelu: 7 kuukautta. Erinomainen tyyppi. Hyvä rakenne. Erinomainen pää. Kauniit silmät. Täysi purenta. Erinomainen karvapeite ja väri. Takaosan tasapaino ?, etuosa hyvä yhdensuuntainen. Liikkuu erittäin hyvin.

Näyttelypaikka ja -aika: Orivesi KANS, 26.08.2001
Tuomari: Marja Talvitie, Suomi
Tulos: Pek 1, KP, ROP-pentu
Arvostelu: Hyväntyyppinen, hieman kokoonsa nähden kevytluustoinen. Hyväilmeinen, hyvin narttumainen pää ja ilme. Oikea ylälinja. Hieman alaskiinnittynyt, mutta oikein kiertyvä häntä. Niukat etu-, hyvät takakulmaukset. Oikea karvanlaatu, mutta osin vielä pentuturkissa. Hyvä luonne.

Näyttelypaikka ja -aika: Heinola KANS, 19.08.2001
Tuomari: Elina Tan-Hietalahti, Suomi
Tulos: Pek 1, KP, ROP-pentu
Arvostelu: Hyvin hoidettu pentu, joka käyttäytyy kehässä kuin aikuinen. Erittäin kaunis pää, mantelinmuotoiset tummat silmät. Erittäin hyvä kuono-osa, kaunis pään profiili. Terve rakenteinen. Kaunis kaulalinja. Vielä hieman pehmeä selkä. Hyvä häntä. Hyvät tassut. Oikea takaosa. Hyvä väri ja turkinlaatu. Voisi liikkua aavistuksen leveämmin takaa. Ihana luonne.

Näyttelypaikka ja -aika: Helsinki Pentunäyttely, 01.07.2001
Tuomari: Saija Salovaara, Suomi
Tulos: Pek 2
Arvostelu: Hyvin tasapainoinen, oikeat mittasuhteet omaava narttupentu, jolla narttumainen pää, kaunis ilme, hyvät korvat, hyvä purenta. Ikäisekseen hyvin kehittynyt. Tasapainoiset kulmaukset. Hyvä karvapeite. Erinomainen häntä. Miellyttävä luonne. Liikkuu ikäisekseen hyvin, joskin toivoisin hieman paremman takapotkun.